mantelzorgpas Gouda woning en tuinonderhoud

Geen tijd of geen zin om zelf kleine klusjes in en rond het huis op te pakken? Of lukt het om een andere reden niet meer? De klussen- en tuinservice heeft voor jou de oplossing. Wij werken samen met Klusup. Klusup werkt samen met betrouwbare en ervaren klusjesmannen of tuinmannen.

Werkzaamheden klussenservice
De klusservice kun je onder andere inhuren voor het schilderen van muren, deuren en kozijnen, laminaat en zeil leggen, het monteren van meubels, het ophangen van lampen, spiegels, schilderijen en het plaatsen van kranen, sloten en deuren.

Werkzaamheden tuinservice
De tuinservice kun je inzetten voor: algemeen tuinonderhoud, grasmaaien, onkruid wieden, heggen en struiken snoeien en kleine boompjes snoeien en omzagen.

Gereedschap
De klusjes- en tuinmannen nemen standaard het volgende gereedschap mee:

Klusjesman: zaag, hamer, rolmaat, nijptang, draadstriptang, schroevendraaiers, steek- en ringsleutels en accuboor met schroefbitten.
Tuinman: schep, schoffel, (blad)hark, (hand)zaag, snoeischaar, handschoenen, onkruid gereedschap en (elektrische) heggenschaar.

Afvoeren van bouw- of tuinafval
Het afvoeren van bouw- of tuinafval behoort niet bij de standaard werkzaamheden van de Klusup. Indien je het afval wil laten afvoeren, huurt de Klusup daarvoor een andere dienstverlener in. De kosten voor de afvoer bedragen € 85,-.

Tevredenheidsgarantie
KlusUp streeft naar een hoge klanttevredenheid. Maar mocht de klus -onverhoopt- niet naar behoren zijn uitgevoerd dan wordt de klus kosteloos opnieuw uitgevoerd.

Mantelzorgpasaanbieding

€ 27,50 per uur en € 7,50 voorrijkosten. Per boeking geldt een minimale afname van 1,5 uur. Genoemde bedragen zijn inclusief BTW.
Achteraf na uitvoering van de klus betaal je de rekening. Indien je geen e-mailadres hebt, ontvang je een factuur per post. Als je wel over een e-mailadres beschikt, ontvangt je een digitale factuur.

Ben je geïnteresseerd?

Aanmelden kan via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

T 088 0900 400