beter-geregeld-zorgcollectief

Zorgcollectief

Mantelzorgpas Gouda werkt samen met SUCSEZ, een intermediair op het gebied van onder andere zorgverzekeringen. Dankzij deze samenwerking kunt je gebruik maken van hoge kortingen op zowel de basis- als aanvullende zorgverzekeringen.

Het scheelt je aanzienlijk in de portemonnee. Toch is het goed om naast de kortingen ook naar de voorwaarden en de keuzevrijheid te kijken, die de zorgverzekeraar biedt. Zeker als je gebruik wilt maken van je eigen apotheker, fysiotherapeut of specialist. Want wie toch naar de specialist van zijn keuze gaat in plaats van wat de zorgverzekeringspolis voorschrijft, loopt het risico maar een zeer beperkt deel van de kosten vergoed te krijgen.

 

Mantelzorgpasaanbieding

Je kunt tot € 180,- per persoon per jaar besparen

Korting op verzekeringen

Ben je geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact op met de SUCSEZ advieslijn. De adviseurs van SUCSEZ zijn gediplomeerd en helpen je –vrijblijvend- bij het samenstellen van een zorgverzekeringspakket, dat het beste bij je past. Maar ook voor wachtlijstbemiddeling en hulp bij declaraties kun je bij de advieslijn terecht.

Je kunt ook tussentijds overstappen naar de zorgverzekeringen van de mantelzorgpas.
Als je al verzekerd bent bij VGZ, Zilveren Kruis Achmea, Avéro Achmea, Menzis of Azivo en je maakt nog geen gebruik van een collectieve korting op jouw zorgverzekering, dan kun je gedurende het hele jaar tussentijds overstappen naar het zorgcollectief van de mantelzorgpas. De korting ontvangt je in de eerstvolgende maand na aanmelding.

Adres & contactgegevens

T  088  12 10 204