Biodanza betekent letterlijk ‘De dans van het leven’. Biodanza is een combinatie van muziek, bewegen, contact en ervaren. U danst met elkaar zowel in kleine groepjes, in tweetallen of alleen. Bij Biodanza gaat het er niet om dat het er mooi uitziet maar dat u zich lekker voelt bij wat u doet. Bij voorkeur danst u op blote voeten of op zachte dansschoentjes en in kleding waarin u zich makkelijk kunt bewegen. Er wordt niet gesproken. Dit helpt u om uw gedachten los te laten en om meer te gaan voelen.
Of u nu oud of jong bent, man of vrouw of  een goede of slechte conditie heeft, Biodanza is voor iedereen een goede manier om meer in balans te komen.

Waar en wanneer?

Iedereen, die kennis wil maken met Biodanza, is van harte welkom bij de Biodanza cursus voor beginners.
Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur is er Biodanza in de Balzaal, Prins Willem Alexanderkazerne, Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda. U kunt voor de deur parkeren (gratis). Inloop vanaf 19.40 uur.

Mantelzorgpas aanbieding

Op vertoon van uw mantelzorgpas kunt u gebruikmaken van een speciaal kennismakingstarief:
3 lessen voor  € 25,- (normaal € 30,-).

  • Erkende docent
  • Geen eigen danspartner nodig
  • Geschikt voor iedereen

Bent u geïnteresseerd?

Informatie en aanmelden voor de introductiecursus Biodanza kan via telefoonnummer 088 – 0900 400 of door een email te sturen naar ledenservice@vierstroom.nl, u kunt ook direct online aanmelden.